24uurs bestrijding van wespen

Heeft u overlast van wespen? Voorkom gevaarlijke situaties en kies voor snelle bestrijding van de wespen. Erik Piké Ongediertebestrijdingstechnicus is 24 uur per dag bereikbaar is gecertificeerd bestrijder van wespen en ander ongedierte.

Wij beloven:

  • 24 uur per dag bereikbaar te zijn via: 06-52729493
  • U een duidelijk overzicht te geven in de kosten van de wespenbestrijding
  • Uw huis en tuin snel wesp vrij te maken
 
Wespen bestrijding

Direct verlost van uw Wespen Probleem?
Bel direct met: 06-52729493!

Snel en Effectief Verdelgen van een Wespennest

Een enkele wesp hoeft geen probleem te zijn, maar als u veel wespen waarneemt, dan is er sprake van een wespennest en kunt u beter deze wespenplaag snel laten uitroeien. Neem in dat geval direct contact op met Erik Piké Ongediertebestrijdingstechnicus, ik help u dan definitief van de dreiging van wespensteken af.

Een wesp kan een hinderlijke plaaggeest zijn en kan in tegenstelling tot een bij meerdere keren steken, zonder te sterven. Eenmaal gestoken ervaart een mens een pijnlijke ervaring en ingeval van allergieën kan dit zelfs de dood tot gevolg hebben.

Wat te Doen Tegen een Wespenplaag

U kunt er zelf veel aan doen om overlast van wespen te verminderen, zo kunt u het beste voedingsmiddelen afdekken en zo min mogelijk zoetigheid in de tuin meenemen, hier zijn wespen gek op. Een wesp zal meestal steken ter verdediging, dus het slaan naar wespen is onverstandig, de wesp zal zich hierdoor bedreigd voelen en tot de aanval overgaan. Zo zijn er veel zaken die u zelf kunt doen om te voorkomen dat u gestoken wordt. Ik adviseer u hier graag over.

Ontdekt u een wespennest? Zorg dan dat u in een vroegtijdig stadium mij inschakelt en stel het niet uit. Het wespennest zal alleen maar groter worden en meer wespen gaan bevatten, pas bij de eerste vorst zullen de wespen sterven, dus u kunt tot in laat november last houden van de plaagdieren.

CONTACT

erik.ongediertebestrijding@gmail.com

06-52729493

Lindenlaan 22
1901 SK
CASTRICUM