24uurs bestrijding van ratten

Natuurlijk wilt u snel verlost zijn van ratten in uw huis en tuin! Erik Piké Ongediertebestrijdingstechnicus staat 24 uur per dag klaar en is gespecialiseerd in bestrijding van ratten en andere ongedierte.

Erik Piké Ongediertebestrijdingstechnicus:

  • Staat 24 uur per dag voor u klaar via 06-52729493
  • Geeft u een duidelijk beeld van de kosten van rattenbestrijding
  • Maakt u huis snel en effectief rat vrij

Direct Verlost van uw Ratten Probleem?
Bel direct met: 06-52729493!

Snelle en Effectieve Rattenbestrijding

De meeste mensen gruwelen bij het zien van een rat binnenshuis en dat is niet voor niets. Omdat de rat is berucht als overbrenger van ziekten dienen ze snel bestreden te worden door een ervaren ongediertebestrijder.

Een rat is voornamelijk ’s nachts actief en kan hinder en vervuiling in een woning of bedrijfspand veroorzaken. Een hinderlijke geur of gekras en gekraak kan duiden op een rattenplaag, ook is de rat berucht als overbrenger van ziekten, zoals de ziekte van Weil, E. coli, TBC en salmonella besmetting. Hierdoor vormen zij een bedreiging voor de gezondheid van mens en dier, blijf daarom niet lang met uw probleem zitten en schakel een ervaren rattenbestrijder in.

Wat te Doen Tegen Ratten in Huis?

Veel mensen nemen het heft in eigen hand, om de ratten te verdelgen. Dit is vaak maar een tijdelijke oplossing. Preventie is beter, daarom is het van belang om bij het constateren van ratten in huis of bedrijf Erik Pike ongediertebestrijdingstechnicus in te schakelen.

Heeft u al die voorzorgen genomen en heeft u toch last van ratten? Neemt u dan direct contact op met Erik Piké Ongediertebestrijdingstechnicus, voor een afdoende ongediertebestrijding en een duidelijk inzicht in de kosten van de rattenbestrijding. Ook voor een vrijblijvende inspectie en advies over verbeteringen aan een woning of bedrijfspand, om zo de dieren te weren kunt u ons bellen of mailen.

CONTACT

erik.ongediertebestrijding@gmail.com

06-52729493

Lindenlaan 22
1901 SK
CASTRICUM